Bådcertifikat fra 949 kr. – Vi garanterer, at du består!

Bådcertifikat hos Watergames

Hvis du overvejer at tage et bådcertifikat, kan du trygt regne med Watergames. Vi tilbyder professionelle rammer og kompetente instruktører, og så er det hverken kedeligt eller dyrt. Vi har nøje udvalgt vores både, der omfatter både hurtige og fede ribbåde, som er meget søstærke. Derfor er det sikkert og tryg at sejle i stort set alt slags vejr. Og netop sikkerheden er alfa og omega, når du tager dit bådcertifikat hos Watergames. Ribbådene har desuden den egenskab, at de er lette at manøvrere, og de giver en hurtig og let sejlads, så du opnår en god og sjov oplevelse til søs.

Med et bådcertifikat i hånden, der i øvrigt er gyldigt i både dansk og internationalt farvand, har du ret til at føre både på op til 15 meter.

Alder

Man skal være fyldt 16 år for at deltage på vores kurser, men ellers kræves der ingen forudsætninger for at erhverve sig et bådcertifikat. Dog anbefaler vi, at du efterfølgende deltager på et af vores søsikkerhedskurser, som vi tilbyder til kr. 595.

I forbindelse med kursus i bådcertifikat tilbyder Watergames bl.a.:

  • Undervisning af uddannede instruktører
  • Gode undervisningsforhold
  • Alt nødvendigt undervisningsmateriale
  • Forplejning på kursusdagen
  • Beståelsesgaranti
  • En sjov dag på vandet

Book tid i dag – betal på kursusdagen

Det er nemt at tilmelde sig kursus i erhvervelse af bådcertifikat. Gå ind på vores kursuskalender, find en dato, der passer dig, og tilmeld dig via vores bookingformular. Derefter vil du modtage en mail med informationer om kurset samt et kompendium, du skal have læst, inden kurset starter. Priserne starter fra 949 kr. inklusive alt ovenstående. Hos Watergames yder vi i øvrigt prisgaranti på alle kurser. Der skal pålægges 500,- til prøvegebyr.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores bådcertifikatet eller vores kursus, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!