PRIVATLIVSPOLITIK

Watergames tager ansvaret for dit privatliv meget alvorligt, og vi forpligter os til at beskytte dine personlige oplysninger.

Vores privatlivspolitik oplyser, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger på vores hjemmesider og andre digitale platforme.

Bemærk venligst, at vores hjemmeside og andre digitale platforme kan indeholde links til tredjepartwebsites / digitale platforme, der kan have interesse for dig. Vi anbefaler derfor, at du kontrollerer disse websites / digitale platformes privatlivspolitikker og –procedurer, inden du anvender dem.

Hvilke personoplysninger indsamler Watergames?

Watergames indsamler og behandler visse almindelige personoplysninger om dig, herunder navn, e-mailadresse.

Hvordan indsamles dine personoplysninger?

Dine personoplysninger indsamles enten ved tilmelding til kursus, eller at du har anmodet om at modtage vores nyhedsbrev.

  • at du selv indtaster dem i vores system.

Til hvilket formål behandler Watergames dine personoplysninger?

Vi behandler dine almindelige personoplysninger til et eller flere af disse formål:

  • at administrere og tilbyde produkter og services, som du har bedt om eller udtrykt interesse i
  • at administrere konkurrencer og andre tilbud, som du deltager i
  • at kommunikere med dig hvis ydelsen, du har bedt om, ikke er tilgængelig
  • at personliggøre og forbedre din oplevelse på vores platforme
  • at indsamle din aktivitet på vores digitale platforme

På hvilket retsgrundlag behandles dine personoplysninger?

Personoplysninger indsamlet og behandlet til brug for ovenstående formål, sker enten

  1. På grundlag af et samtykke, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra a) eller art. 9, stk. 2, litra a),
  2. Som følge af, at behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra b),
  3. Som følge af, at Watergames er retligt forpligtet hertil, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra c),
  4. Fordi det er nødvendigt af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra e).
  5. Fordi det er nødvendigt for, at Watergames kan forfølge en legitim interesse, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra f).

Der indsamles alene personoplysninger, der er nødvendige for, at Watergames kan opfylde sine forpligtelser overfor dig. Hvis du ikke giver de påkrævede oplysninger, kan Watergames ikke tilbyde den ønskede service.

Hvem videregiver Watergames personoplysninger til?

Watergames videregiver ikke personoplysninger til andre dataansvarlige.

Watergames kan bruge dine data med annonceringsnetværk og / eller sociale medier med det formål at vælge og vise relevante annoncer til dig via disse netværk / platforme og til søgemaskiner og analyseleverandører.

Vi anvender fx Facebooks 'Custom Audience' service. Med denne tjeneste kan vi vise dig personlige annoncer, når du besøger Facebooks sociale medieplatforme. Det virker ved at konvertere din e-mailadresse til et unikt nummer, som Facebook bruger til at matche til unikke numre, som Facebook genererer fra e-mailadresser til sine brugere. Du kan altid blokere Facebook i brugen af denne via din Facebook profil.

Cookies

Vi benytter standardteknologien ’cookies’ på vores websites. Cookies er små informationstyper, der gemmes af din browser på din computers harddisk. De bruges til at registrere, hvordan du navigerer på denne hjemmeside ved hvert besøg.

Periode for opbevaring

Personoplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og Watergames sletter dem, når de ikke længere er nødvendige til opfyldelse af det formål, hvortil de er indsamlet.

Sikkerhed

Vi tager sikkerheden for dine personlige oplysninger seriøst. Ved din færden på vores platforme bruger vi industristandard Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknologi til at beskytte dine oplysninger.

Derudover har vi sikkerhedsprocedurer på plads for at beskytte vores papirbaserede systemer og computerbaserede databaser mod tab og misbrug, som vi kun giver adgang til, når det er absolut nødvendigt. Vi har desuden strenge retningslinjer for brugen af personoplysninger i vores systemer og databaser.

Hvis din adgang til bestemte områder på vores digitale platforme kræver adgangskode, er du ansvarlig for at holde din adgangskode sikker og fortrolig. Du må ikke dele eller oplyse din adgangskode med andre.

Ret til indsigt og berigtigelse

Hos Watergames har du altid ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig. Derudover har du ret til at få opdateret, slettet eller blokeret oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen.

Dette kan ske ved, at du skriver til os på kursus@watergames.dk.

Ret til at gøre indsigelse

Hvis dine personoplysninger behandles for, at Watergames kan forfølge en nødvendig og legitim interesse, eller hvis dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, har du endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandling. Så vil Watergames ikke længere behandle dine personoplysninger til markedsføringsmæssige aktiviteter.

Hvis du har abonneret på at modtage nyhedsbreve, kan du til en hver tid afmelde disse. Enten via links i de enkelte e-mails, eller ved at skrive til os på kursus@watergames.dk.

Samtykke

Hvis Watergames behandler dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, kan du til enhver tid tilbagetrække samtykket via link i nyhedsbreve eller på mail til: kursus@watergames.dk. Herefter behandler vi ikke længere dine personoplysninger.

Klage

Klage over behandling af personoplysninger skal ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk. Du kan finde anden generel vejledning og information på www.datatilsynet.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger eller denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os:

Watergames ApS
Trontedammen 1
2950 Vedbæk
Cvr. 36505095

Mail: kursus@watergames.dk

Vi tilstræber at opfylde en høj standard, og vores politikker og procedurer bliver løbende revideret. Fra tid til anden kan vi derfor ændre denne privatlivspolitik.

Vi anbefaler dig derfor løbende at holde dig opdateret på denne side.