Tag duelighed i motorpasning på kun 1 dag!

Vi tilbyder duelighed i motorpasning for dig, som skal sejle både med en længde på 15-24 meter med en motoreffekt på 100-750 kW (133-1.020 HK) – og vi garanter, at du består!


Forudsætninger for kurset

For at kunne tage vores duelighedsbevis i motorpasning kræver det, at du har et gyldigt duelighedsbevis, som du kan tage hos. Derudover kan størrelsen på din båd betyde, at du også skal have et gyldigt yachtskipper 3-bevis, som vi også tilbyder.

Forventninger til kurset i duelighed i motorpasning

Du er garanteret en kompetent undervisning, idet kurset bliver afholdt af instruktører med stor erfaring. Hos Watergames tager det kun 1 dag at tage duelighed i motorpasning. Kurset afsluttes med en prøve, som typisk afholdes dagen efter kurset. Watergames sørger for fuld forplejning på kursusdagen og stiller alle nødvendige kursusmaterialer til rådighed.

Det lærer du på kurset

Undervisningen varetages af vores kyndige instruktører, der giver dig en dybdegående gennemgang af følgende emner:

Dieselmotorens hoveddele

Motorens arbejdsgang

Udførelse af de hyppigst forekomne motoreftersyn

Forebyggelse af brand og betjening af brandbekæmpelsesmidler og lænsesystemer

Elektriske installationer i skibe

Beskyttelse af havmiljøet

Motorens igangsætning, betjening under gang og motorens standsning


Afsluttende prøve

Duelighedskurset i motorpasning afsluttes med en prøve hos Søfartsstyrelsen, som omhandler de emner, du bliver præsenteret for og undervist i under selve kursusforløbet. Du er med andre ord fuldt klædt på til den afsluttende prøve, hvis du tager duelighedsbevis i motorpasning hos os!

Pris

Prisen for kurset er 2.795,- samt et prøvegebyr på 495,-. Vores pris er inkl. beståelsesgaranti, hvilket betyder, at skulle du mod al forventning ikke bestå, betaler Watergames for et helt nyt kursus og prøve!


Kontakt

Hos Watergames er du i gode hænder, når du tager vores kursus i duelighed i motorpasning. Kontakt os allerede i dag på tlf. 53 54 00 55 eller kursus@watergames.dk, og få mere information om vores næste kursus i duelighed i motorpasning, eller hvis du har yderligere spørgsmål.

FAQ

Ja, der udstedes et bevis efter prøven.

1 dag + prøve

Motor er større end 100kw & båd er længere end 15 meter.

Der kræves komplet Duelighedsbevis for at kunne gå til prøven.