Få større sejlerglæde med et duelighedsbevis

Duelighedsbeviset kan både bruges som teoretisk overbygning til speedbådskørekort eller som selvstændigt kursus. Beviset gør det nemmere for dig at leje både i udlandet, og der er i dag flere havne, sejlklubber og forsikringsselskaber, der også kræver, at du har duelighedsbevis. Bemærk: du skal have både den teoretiske og den praktiske del, for at erhverve dig et fuldt Duelighedsbevis. Har du i forvejen speedbådsbeviset, gælder dette for den praktiske del.

Det er dog ikke alle, der tager duelighedsbevis udelukkende på grund af af disse praktiske fordele. På duelighedskurset får du nemlig en masse viden om navigation, søvejsregler, sikkerhed, havmiljøet og meget mere, som alt sammen bidrager til større sikkerhed, når du til er søs.

Duelighedsbeviset er for både sejl- og motorbåde, så alle til søs kan få større sejlerglæde af beviset.

Tag dit duelighedsbevis hos Watergames:

Vores undervisere har mange års erfaring inden for sejlads, og vi arbejder hele tiden på at give dig de bedste rammer forud for duelighedsprøven. Hos os får du bl.a.:

 

Nøje tilrettelagt undervisningsplan:

Vi har skruet undervisningsplanen sammen, så den lever 100 % op til det pensum, der er fastsat af Søfartsstyrelsen.

 

Beståelsesgaranti:

Hvis du mod alt forventning ikke består, får du et nyt kursus helt uden beregning.

 

Duelighedsbevis på 1 weekend:

Lad dig ikke snyde af kortvarrige og billige duelighedskurser. Det er svært stof, du skal igennem, og vi sætter derfor en hel weekend af til dig, så du føler dig tryg og velforberedt til prøven. Vi mener ikke, at det kan gøres mere effektivt! (Dette forudsætter at du har speedbådscertifikat, ellers skal du påregne 1 ekstra dag til dette)

 

Bøger og materialer:

Du får gratis adgang til vores online kurusmateriale, når du tilmelder dig. Du kan samtidig låne kurslinealer, passer, søkort og skriveredskaber under hele kurset.

 

Forplejning hele weekenden:

Vi sørger for forplejning under hele kursusforløbet - og der er selvfølgelig hele tiden kaffe på kanden!

 

Landsdækkende kurser:

Du har mulighed for tage dit duelighedsbevis i både København, Aarhus, Aalborg eller Fredericia. Tjek vores kursuskalender og find et kursus i nærheden af dig

Er du klar til at få det internationalt anerkendte duelighedsbevis? Tilmeld dig allerede i dag og få straks adgang til vores online kursusmateriale.


Pris

1. del - Teori: Watergames tilbyder den teoretiske del af duelighedsbeviset på 1 weekend for kun 2.500 kr.

2. del - Praktisk: Den praktiske del af duelighedsbeviset afholdes over en enkelt dag og bookes som speedbådskursus (både for sejl- og motorbåde).

Bemærk: Hvis du allerede har taget speedbådskørekort, erstatter det den praktiske del.

Priserne er inklusiv alt nødvendigt materiale, forplejning og beståelsesgaranti. HUSK: Der skal betales prøvegebyr på kr. 500,-

Kursets forløb

Duelighedskurset varer ca. 20 timer og strækker sig fra fredag eftermiddag til søndag kl. 18:00.

Vi starter fredag eftermiddag med indlæring af søvejsregler og intro til søkortet. Lørdag forløber dagen med opgaver i søkortet og læring omkring alt, hvad du møder på din sejltur. Søndag fortsætter vi med at arbejde i søkortet og herefter har vi sat god tid af til repetition og spørgsmål. På den måde er du godt rustet til prøven sidst på dagen.

Udstedelse af duelighedsbeviset

Søfartsstyrelsen er den eneste instans, der kan udstede dit duelighedsbevis, og det sker, når du har bestået både den praktiske og teoretiske delprøve. Vær opmærksom på, at der bliver tillagt et prøvegebyr på 500 kr., som skal betales på kurset..

Du kan læse mere om duelighedsprøven her.

Tilmeld dig duelighedskurset i dag

I vores kursuskalender kan du se, hvilke fremtidige kurser Watergames udbyder. Når du tilmelder dig, får du straks adgang til vores kursusmateriale og kan allerede begynde at forberede dig til første kursusdag. Vi glæder os til at se dig!


 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores speedbådsundervisning, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 53 54 00 55 eller på kursus@watergames.dk

By Dato Pris
Aarhus 23/11/18 2 500 kr.
København 30/11/18 2 500 kr.
København 14/12/18 2 500 kr.
København 11/01/19 2 500 kr.
Fredericia 18/01/19 2 500 kr.

FAQ

Hvis du ikke består, betaler vi ekstra undervisning og prøve.

Med betalingskort, Mobilepay eller EAN.

Tager 1 dag i motorbåd eller 1 weekend i sejlbåd

Ja, vi når faktisk det hele og du vil være godt rustet til prøven!

Nej, kurset er yderst relevant for motorbåds sejlere også.