Tag dit speedbådskørekort hos Watergames

Med 9,7 på Trustpilot og 4,9 på Facebook tør vi godt kalde os for Danmarks bedste sejlerskole. Det forpligter, og vi arbejder derfor hele tiden på at give vores kursister de bedste rammer og forudsætninger forud for speedbådsprøven. Vi tilbyder bl.a.: 

 

Speedbådskørekort på kun 1 dag:

Weekend eller hverdage. Du bestemmer. Hos os kan du kan nemlig tage dit speedbådskørekort, når det bedst passer dig. Tjek vores kursuskalender for ledige hold.

 

Landets billigste priser:

Når du tager speedbådskørekort hos os, får du altid den bedste pris i dit lokalområde (priserne kan derfor varierere). Alt materiale er med i prisen, og du får adgang til vores kursusmodul straks efter tilmelding.

 

Dygtige og erfarne instruktører:

Vores instruktører har mange års sejlererfaring og står klar til at hjælpe dig sikkert igennem speedbådsprøven. Vi nar et nøje tilrettelagt kursusmodul så du kun skal bruge ca. 3 timer til forberedelse, Tilmeld dig med det samme!

 

Beståelsesgaranti:

Hvis du mod al forventning ikke består dit speedbådscertifikat, betaler vi et nyt kursus og prøve til dig.

 

Masser af sejlads:

Hos os skal du ikke til at tilbringe det meste af dagen i et undervisningslokale. Vi har skræddersyet vores speedbådsundervisning, så du får lov at prøve en masse sejlads!

 

Landsdækkende kurser:

Uanset hvor i landet du befinder dig, har vi et kursus lige i nærheden af dig. Vi tilbyder undervisnings i speedbådskørekort i både København, Århus, Aalborg og Fredericia.

 

Undervisningsbåde i topklasse:

Vi går meget op i, at du skal tage dit speedbådskørekortkort i trygge rammer. Derfor vil du opleve udstyr og undervisningsbåde i topklasse, så du får maksimalt udbytte og en god oplevelse, af alle vores kurser.

 

En fed dag på vandet:

Med landets bedste undervisningsbåde og dygtigste instruktører kan du godt glæde dig til en fed dag på vandet sammen med os.


Hvad lærer du til speedbådskørekort?

Når du tager speedbådscertifikat hos Watergames, lærer du bl.a. om søvejsregler, afmærkninger i danske farvande, vigeregler og ikke mindst sikkerhed til søs. Når du har afsluttet teoridelen, er turen kommet til det praktiske. Her lærer du at styre efter kompas, manøvrere en speedbåd på åbent hav og i høj fart, at føre båden sikkert tilbage i havn og ikke mindst at udføre korrekt mand-over bord-manøvre. En typisk dag tager ca. 4 timer. 

Speedbådsprøven

Speedbådsprøven er fastlagt af Søfartsstyrelsen, og man aflægger prøve ved en bemyndigede censor, hos en godkendt udbyder. Der skal desuden betales prøvegebyr på kr. 500,- i forbindelse med aflæggelse af prøve.

Hvor er dit speedbådskørekort gyldigt?

Når du har bestået prøven og fået dit speedbådskort, er du berettiget til at sejle både op til 15 meter. Certifikatet er gyldigt i både dansk og internationalt farvand. Derudover giver det dig ret til at sejle med dansk flag i hele verden. Ved sejlads af både der er længere end 15 meter, kræver det derudover en yachtskippereksamen. Du kan læse mere om reglerne angående speedbådskørekortet og speedbådsprøven.

Tilmeld dig allerede i dag

I vores kursuskalender kan du se hvilke fremtidige kurser, som Watergames udbyder. Når du tilmelder dig, får du straks adgang til vores undervisningsmateriale.

Du kan tage dit speedbådskørekort i disse forskellige byer nær dig. 

Speedbådskørekort København

Speedbårdskørekort Århus

Speedbådskørekort Aalborg

Speedbådskørekort Fredericia

 


 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores speedbådsundervisning, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 53 54 00 55 eller på kursus@watergames.dk

 

Bemærk

Vores meget erfarne instruktører sætter en sikker sejlads i højsædet og sørger for, at du får en god oplevelse! Når du tilmelder dig kurset, accepterer du, at du deltager på eget ansvar. Hvis du har lidelser i form af rygsmerter, brud eller andre vigtige ting, som skal tages højde for, så husk at oplyse dette ved tilmelding og på kursusdagen.

By
Dato Pris
København 24/11/18 1 495 kr.
Aarhus 25/11/18 949 kr.
København 12/01/19 1 495 kr.
Aarhus 12/01/19 949 kr.
Fredericia 13/01/19 949 kr.

FAQ

Man skal være fyldt 16 år.

Med betalingskort, mobilepay, EAN eller kontant.

Hvis du ikke består, betaler vi ekstra undervisning og prøve.

Du kan altid ændre én indgået aftale, du skal blot aftale det med os.

Betales på dagen. (kr. 500,-)

Ja altid, medmindre der er is i havnen.

Vi tilbyder også rutine kurser..