Tilmeld dig nu, så sørger vi for, at du får en FED dag på vandet og et Vandscooterbevis for livet! Beståelsesgaranti betyder, at såfremt du ikke består får du gratis ny undervisning og prøve. Vores dygtige instruktører søger for maksimalt udbytte af kurset.

Speedbådscertifikat er et krav:

Kurset er et praktisk kursus hvor du tilbringer dagen på Vandscooteren. 
Det er et krav at du har Speedbådsbeviset inden du deltager på kurset.

Undervisning på vores Vandscooter eller din egen:

Du kan vælge selv at medbringe din vandscooter og spare 1000,-
Har du ikke en vandscooter stiller vi én til rådighed på kurset.

Sådan tilmelder du dig.

Du sender os en mail på kursus@watergames.dk, så finder vi i fællesskab en dato der kan passe dig. Herefter sender vi dig alle instrukser, så du får optimalt kursusudbytte.

Beståelsesgaranti:

Hvis du mod al forventning ikke består dit speedbådscertifikat, betaler vi et nyt kursus og prøve til dig.


Hvad lærer du på et Vandscooterkursus?

Når du tager dit vandscooterbevis hos Watergames, lærer du bl.a. om god skik på havet, Sejlads på afmærket bane, at håndtere en vandscooter i forskellige situationer, hvordan du undgår ulykker så vi sammen kan sikre sikkerheden til søs, for dig selv og dine omgivelser. Når du har afsluttet kurset, vil der blive fulgt op med en prøve som udføres af en bemyndiget censor. En typisk dag tager ca. 4 timer. 

Vandscooterprøven

Vandscooterprøven er fastlagt ud fra Søfartsstyrelsens bekendtgørelse og afholdes af en bemyndiget censor fra Dansk Yacht Union, prøven er en praktisk prøve hvor du skal kunne demonstrere dine færdigheder på vandscooteren og udvise respekt for fart og omgivelser. Der skal desuden betales prøvegebyr på kr. 650,- i forbindelse med aflæggelse af prøve.

Tilmeld dig allerede i dag

Når du har kontaktet os via mail, finder vi straks i fællesskab en dato der kan passe dig. 
Så kontakt os nu på: kursus@watergames.dk


 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores speedbådsundervisning, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 53 54 00 55 eller på kursus@watergames.dk

 

Bemærk

Vores meget erfarne instruktører sætter en sikker sejlads i højsædet og sørger for, at du får en god oplevelse! Når du tilmelder dig kurset, accepterer du, at du deltager på eget ansvar. Hvis du har lidelser i form af rygsmerter, brud eller andre vigtige ting, som skal tages højde for, så husk at oplyse dette ved tilmelding og på kursusdagen.

FAQ

Man skal være fyldt 16 år.

Med betalingskort, mobilepay, EAN eller kontant.

Hvis du ikke består, betaler vi ekstra undervisning og prøve.

Du kan altid ændre én indgået aftale, du skal blot aftale det med os.

Betales på dagen. (kr. 650,-)

Ja altid, medmindre der er is i havnen.

Vi tilbyder også rutine kurser..