Bliv Yachtskipper af 1. og 3. grad hos Watergames!

Vi tilbyder både kurser til Yachtskipper 1 og Yachtskipper 3. Læs mere om begge kursusforløb herunder.


Yachtskipper 3

Bliv yachtskipper af 3. grad på kun to weekender hos Watergames. Vores erfarne instruktører står klar til at hjælpe dig sikkert igennem yachtskipper 3-eksamen!.

Beståelsesgaranti

Hvis du mod alt forventning ikke består, får du et nyt kursus helt uden beregning, du skal dog betale prøvegebyret til evt. ny prøve.

Landsdækkende kurser

Du har mulighed for tage dit Yachtskipper bevis i både København, Aarhus, Aalborg eller Fredericia. Tjek vores kursuskalender og find et kursus i nærheden af dig.

Tag kurset på blot 2 weekender

Intensivt kursus med højt fagligt niveau, så du føler dig tryg og velforberedt til prøven. Vi mener ikke, at det kan gøres mere effektivt! (Dette forudsætter at du har speedbådscertifikat, vi anbefaler dog Duelighedsbevis inden dette kursus.)

Fuld forplejning

Vi sørger for forplejning under hele kursusforløbet - og der er selvfølgelig hele tiden kaffe på kanden!

Erfarne instruktører

Vores Yachtskipper instruktører, er meget erfarne undervisere med masser erfaring til søs. Dette sikrer dig et optimalt kursusudbytte.

Bøger og Materialer

Vi stiller til dette kursus alle bøger til rådighed, bøgerne skal efter endt kursus returneres til Watergames, eller du kan vælge at købe bogpakken.


Kvalifikation til yachtskipper 3-bevis

For at kunne tage et yachtskipper 3-bevis, skal du have et gyldigt duelighedsbevis. Hvis du ikke allerede har erhvervet dig et duelighedsbevis, har du mulighed for at tage dette hos os. Yachtskipper 3 kræver tillige et søsikkerhedskursus, som du ligeledes kan tage hos os.

Forventninger til kurset

Hos os kan du forvente et grundigt og dybdegående kursus med vores mest erfarne instruktører, som sikrer dig de bedste forudsætninger for at bestå den endelige eksamen. Vores yachtskipper 3-kursus henvender sig til dig, der allerede har et duelighedsbevis med praktisk sejlads, hvorfor dette kursus udelukkende er teoretisk med en teoretisk prøve.

Kurset indeholder emner som navigation, sømandskab, søret, meteorologi og søvejsregler, og det berettiger dig til at føre både på op til en længde på 24 meter, men kun med en motorkraft op til 100 kw eller 136 hk. Hvis du ønsker at sejle både med op til 750 kw eller 1020 hk, kræver det ligeledes duelighed i motorpasning, som vi selvfølgelig også tilbyder.

På selve yachtskipper 3-kurset sørger Watergames desuden for fuld forplejning, mens diverse kursusbøger og materialer er til fuld rådighed. Det betyder, at du udelukkende vil have udgifter til selve kurset. Du kan også vælge at købe alle kursusbøger og materialer hos os til yderst konkurrencedygtige priser.

Kursets varighed

Når du tager dit yachtskipper 3-bevis hos os, tager du det over kun to weekender. Du kan tjekke vores kursuskalender for næste ledige kurser.

Pris

Yachtskipper 3-kurset koster 4.995 kr. inklusiv kursusbøger, materialer og fuld forplejning. Dertil kommer et eksamensgebyr på 875 kr.

Yachtskipper 3-eksamen

En del hjemmearbejde er påkrævet både før og under kursusforløbet for at bestå yachtskipper 3-eksamen, som du skal indstille dig til hos Søfartsstyrelsen. Selve eksamen består af både en skriftlig og mundtlig prøve. Den skriftlige eksamen varer 30 minutter, mens den mundtlige eksamen varer 45 minutter.

Bemærk: På yachtskipper 3-kurset forbeholder vi os ret til at aflyse ved hold på mindre end fire deltagere.


Yachtskipper 1

Hos Watergames kan du nu blive yachtskipper af 1. grad på kun 5 dage. Vores professionelle og erfarne undervisningsteam står klar til at klæde dig ordentlig på til yachtskipper 1-eksamen.

Forudsætninger for yachtskipper 1-bevis

For at kunne tage et yachtskipper 1-bevis, kræver det først og fremmest, at du er yachtskipper af 3. grad. Derudover kræver det også, at du har gennemført et instrumentkursus (koster 395 kr. og kan tages hos Watergames) samt et anerkendt førstehjælpskursus.

BLIV YACHTSKIPPER AF 1. GRAD HOS WATERGAMES

Når du tager dit yachtskipper 1-bevis hos Watergames, er du garanteret et seriøst og intensivt kursus med vores professionelle og erfarne undervisningsteam. Vores undervisningsplan er skræddersyet til et internationalt anerkendt pensum, således at du er tryg og velforberedt til den afsluttende eksamen.

Under kurset vil du blive undervist i emner som navigation, sømandskab og kommunikation, meteorologi og sundhedslære. Herefter skal du indstille dig til eksamen Når du har bestået eksamen, vil du modtage et yachtskipper 1-diplom, Når du har dokumenteret en fartstid på minimum 6 måneder, kan du få udstedt sønæringsbevis, som giver dig ret til at føre både på op til 24 meter i hele verden.

KURSUSFORLØB

Vores yachtskipper 1-kursus varer 2 weekender. Næste kursus kan du finde i vores kursuskalender.

Pris

Yachtskipper 1-kurset koster 5.995 kr. Prisen er inkl. fuld forplejning på alle kursusdage. Derudover skal der medregnes et prøvegebyr på 875 kr. samt en merafgift på ca. 1500 kr. til kursusbøger. Sekstant kan lånes gratis af os på kurset.

Yachtskipper 1-eksamen

Du kan forvente en del hjemmearbejde både før og under kursusforløbet. Selve eksamen består af en mundtlig eksamination på 45 minutter med udgangspunkt i en tværfaglig projektopgave omhandlede oceansejlads. Du kan læse mere om yachtskipper yachtskipper 1-beviset og selve eksamensformen

Kontakt

Hvis du ønsker at vide mere om vores yachtskipper 3 og yachtskipper 1-kurser, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 53 54 00 55 eller på kursus@watergames.dk

By Dato Pris
København 23/11/18
&
07/12/18 til 09/12/18
4 995 kr.
Fredericia 25/01/19
&
08/02/19 til 10/02/19
4 995 kr.
København 01/02/19
&
15/02/19 til 17/02/19
4 995 kr.
København 05/04/19
&
19/04/19 til 21/04/19
4 995 kr.
Aalborg 12/04/19
&
26/04/19 til 28/04/19
4 995 kr.

FAQ

2 weekender + 1 dag til prøven.

Duelighedsbevis.

Nej, du kan låne alle bøger af os.

Ja, du får tilsendt en læseplan, som du skal gennemgå inden 1. kursusdag.

Bliv bedre stillet i en nødsituation.
Bemærk: Det er et krav for at kunne gå op til Yachtskipper eksamen.