Tag speedbådsbevis på én dag. Vi har attraktive priser – og så garanterer vi, at du består.

Har du brug for et speedbådsbevis?

Uanset om du lejer eller køber en speedbåd, skal du have et gyldigt certifikat. Det vil sige, at alle førere af en halv- eller helplanet speedbåd skal være i besiddelse af det lovpligtige speedbådsbevis. Loven foreskriver desuden, at du skal være fyldt 16 år for at tage et speedbådsbevis. Det betyder også, at du ikke kan deltage i et kursus og i den lovpligtige prøve, før du er fyldt 16 år.

Speedbådsprøven 

Danish Yacht Union er bemyndiget af Søfartsstyrelsen til at afholde speedbådsprøver & Duelighedsprøver Waterganes bestiller censor hos DYU, som sikrer en god og seriøs prøve. Ved bestået prøve bliver du tildelt speedbådsbeviset, som er lovpligtig at have, hvis man vil føre motor- eller speedbåd.

Hvornår og hvor er dit speedbådsbevis gyldigt? 

Med et speedbådsbevis har du ret til at sejle både op til 15 meter. Hvis du ønsker at sejle både, der er længere end 15 meter, skal du også tage en yachtskippereksamen. Speedbådsbeviset er gyldigt i både dansk og internationalt farvand, og det giver dig ret til at sejle med dansk flag i hele verden.

Kræver din båd et speedbådsbevis?

I tabellen herunder kan du se, om din båd kræver speedbådsbevis. Den fulde liste findes her.

http://www.speedbaadcertifikat.dk/wp-content/uploads/2012/04/kravlille.png


Tilmeld dig nu - og betal først på kursusdagen!

Vi tilbyder dig kursus i speedbådsbevis fra kun 849 kr. Med i prisen får du både forplejning, kursusmateriale og beståelsesgaranti. Derudover lover vi dig undervisning af høj kvalitet, hvor du vil blive guidet grundigt igennem de forskellige emner af vores yderst erfarne undervisere. Derudover sejler vi kun i både af høj kvalitet, så du er sikret en god oplevelse.

Sådan gør du:

1. Klik på kursuskalender og booking.

2. Find det ønskede kursus, og udfyld bookingformularen.

3. Kort tid efter tilmelding modtager du en mail med kursusinfo og et login til vores online kursusmodul, som du skal gennemgå inden du møder op på kurset.

Kontakt
Watergames tilbyder de allerbedste forudsætninger for et tage et speedbådsbevis. Kontakt Watergames allerede i dag, og hør nærmere om vores næste speedbådskursus. Hvis du har yderligere spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Tid?
Betaling?