Speedbådskort hos Watergames - Hurtigt og effektivt!

Tag dit speedbådskort hos Watergames og bliv klædt sikkert på til speedbådsprøven - vi garanterer, at du består!

Speedbådskort på én dag – med beståelsesgaranti 

Når du tager et speedbådskort hos Watergames, giver vi dig beståelsesgaranti. Vi tilbyder dig høje faglige kompetencer, således at du er godt klædt på til prøven. Hvis du – meget imod vores forventninger – ikke består speedbådsprøven, giver vi dig et nyt speedbådskursus og en ny eksamen kvit og frit!

Bliv klædt på til speedbådskortet

Når du tager speedbådskort hos Watergames, kan du være sikker på, at undervisningen er tilpasset, så den lige præcis favner de emner, du bliver testet i til prøven. Derfor lærer du bl.a. om søvejsregler, vigeregler, afmærkninger i danske farvande, og ikke mindst sikkerhed til søs. Derudover lærer du også at styre efter kompas, manøvrere en speedbåd på åbent hav og i høj fart, at føre båden sikkert tilbage i havn og ikke mindst at udføre korrekt mand over bord-manøvre. Du kan læse mere om selve prøven her.

Er det lovpligtigt at tage et speedbådskort?

Ja, det er lovpligtigt– men dog kun, hvis du skal føre en af følgende speedbåde:

  • Planende både
  • Både mellem fire og 15 meter 

Desuden er et speedbådskort påkrævet, hvis din båds HK er over følgende tal: 

Bådens længde (m) x bådens længde (m) + 3 x 1,36 = maks. antal HK

Tilmeld dig allerede i dag

Straks efter du har tilmeldt dig et af vores kurser, får du adgang til vores kursusmateriale. Se vores kursuskalender, og tilmeld dig her.

Du betaler for kurset ved tilmelding og får straks adgang til vores geniale online kursusmodul.

Kontakt

Hos Watergames garanterer vi dig de bedste vilkår, når du skal tage dit speedbådskort. Kontakt os allerede i dag, og få nærmere information om vores næste speedbådskursus, og vi hjælper selvfølgelig også, hvis du har yderligere spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

Tid?
Betaling?